Velkommen er ikke blot noget, vi siger

En slapper på dækket er nogle gange tiltrængt

Sejlklubben inviterer til velkomstarrangement i klubhuset torsdag den 14. oktober kl. 19 i Virksund. Arrangementet finder sted i klubhuset. Vi serverer kaffe og kage under arrangementet.

Velkomstarrangementet er selvsagt gratis og for alle interesserede. Vi kræver blot din tilmelding og oplysning om, hvor mange I deltager. Klik ind på formularen her:

Jeg vil gerne deltage i velkomstarrangementet.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Angiv med tal, hvor mange personer I kommer til arrangementet

Sejlklub og lystbådehavn vil gerne invitere alle interesserede ind i vores fælleskab. Vi synes selv, at vi har et godt sejleraktiviteter og socialt fællesskab, hvor alle – familier med børn, unge, ældre og seniorer er velkomne.

Vi vil selvfølgelig gerne dele vores gode aktiviteter og fællesoplevelser med jer. Uden for sejlersæsonen afholder vi bl.a. kurser om bl.a. motorlære og foredrag mv.

Vi har også en mentorordning for nye bådejere i Virksund, som indebærer, at du kan få en sejlerven, som hjælper dig tilrette og hjælper dig. Du kan også komme i kontakt med havnens pladsudvalg. Du kan høre mere herom under arrangementet.

Du kan læse mere om alle vores aktiviteter, fællesoplevelser og mentorordning på https://www.virksundsejlklub.dk/.

Velkomstarrangementet er selvsagt gratis og for alle interesserede. Vi kræver blot din tilmelding og oplysning om, hvor mange I deltager.

Alle nytilkomne i sejlklubben modtager direkte mail om velkomstarrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *