J70 sejlbåd er på vej til Virksund

Det er med lige dele glæde og stolthed, at sejlklubbens bestyrelse nu kan annoncere overfor alle interesserede i og omkring klubben, at en ét år gammel J70 sejlbåd nu er udpeget og tilbudt sejlklubben. Vi har tilmed modtaget faktura på båden. Det er ganske vist og meget konkret.

Det er faktisk så tæt på – uden at vi dog endnu har rådighed over båden – , at båden også allerede for nogen af klubbens medlemmer har kunnet tages i øjesyn. Netop ved Lisbeth Rejsenhus, Preben Vinkel og Jens Kofoeds ankomst til klubkonferencen i Vingsted 11. november 2022 stod “vores” båd flot foran indgangen til konference centret.

Pengene til båden er siden februar 2022 tilvejebragt gennem ansøgninger til puljer og fonde. Nordea, Velux, Norlys Vækstpulje, SparVest, Friluftsrådet, Bustrup Fonden samt LAG puljemidler (EU støtte midler) har gjort det muligt for klubben at anskaffe en næsten ny og flot J70 sejlbåd.

Mange klubber er interesserede i at anskaffe J70 sejlbåde. Der er rift om bådene. Interessen er faktisk omkring tre – fire gange større end antallet af både som udbydes til salg. Vi vil derfor også rette en særlig tak til Sejlsportsligaen for at tildele klubben en flot J70 sejlbåd.

Vi betaler første rate på båden inden jul og næste og sidste rate kort inde i det nye år.

Sidste år i februar tog generalforsamlingen beslutning om, at bestyrelsen skulle gå videre med et J70 projekt. Vi tror, at mange medlemmer mener, at en moderne J70 sejlbåd vil give os et endnu bedre grundlag for at rekruttere unge mennesker til klubben og give os sjovere sejlads samt løfte vores sejlerkompetencer i klubben.

Båden er naturligvis til rådighed for alle medlemmer.

J70 projektet giver også basis for at kigge lidt ud over klubbens sædvanlige rammer. Vi kan begynde at sejle sammen med andre J70 besætninger på fjorden. Der er allerede et stævne under Limfjordens Sejlsport i kikkerten i Skive i 2023.

Erfaringen fra andre klubber med J70 sejlbåde er, at vi nok skal væbne os med en smule tålmodighed det første år og gradvis gennem året søge at få båden aktiveret.

Vi går et sjovt og spændende 2023 i møde.

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *