Onsdagsejladser i efterårssæsonen og et tilbud

Onsdagssejladserne genoptages efter sommerferien onsdag d. 9. august. Vi starter til normal tid kl. 1825 med skippermøde ved klubhuset. Derefter gennemføres sejler hver onsdag inden udgangen af september.

Der sejles fortsat om klubmesterskabet og om Virksundmesterskabet. Derudover vil være LeMans sejlads onsdag d. 13. september i uge 37. Lørdag d. august sejles vestjysk Bank Cup i Virksund. Du kan tilmelde dig til sejladsen her: Vestjysk Bank Cup 2023  Du kan både læse om de enkelte sejladsserier og om kapsejladsregler for afvikling af sejladser i sejlklubben her: https://www.virksundsejlklub.dk/virksund-sejlklub-sejler-kapsejlads-onsdag/

For de sejlere, som har tid og lyst til at mødes på vandet og sejle onsdag d. 2. august, er der også mulighed herfor. Sejlads denne aften vil dog ikke tælle med i resultaterne i klubmesterskabet. Til gengæld vil der være mulighed for at få enkelte velvalgte råd om trim og mere om besætningens roller på båden under kapsejlads, så du og din besætning kan stå lidt skarpere til efterårssæsonens sejladser. Har du spørgsmål til nogle af emnerne, er det måske denne aften, du skal møde op.

Vi mødes 2. august kl. 18 ved klubhuset i Virksund. Først vil der være lidt teori og derefter sejler vi.

Hvis du ikke lige har fået kigget ind og har haft lejlighed til at blive ajour med dine resultater fra onsdagssejladser i foråret, finder du link til resultatsiden her: https://www.virksundsejlklub.dk/virksund-sejlklub-sejler-kapsejlads-onsdag/kapsejladsresultater-i-virksund-sejlklub/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *