Tag sikkerheden med ombord

Det er vigtigt, at alle der bruger deres fritid til søs, tager den gode sikkerhedskultur med på vandet. Når der er styr på sikkerheden, giver det nemlig frihed til at nyde turen uden bekymringer, både for dig der er afsted, men også for dem der venter på dig derhjemme.

Download Sejlsikkert App og Sejlsikkert Alarm App for din og din besætnings skyld.

SejlSikkert har i mange år gjort sikkerhed synlig på havne og i klubber, men opgaven med at påvirke til en bedre sikkerhedskultur skal fortsat løftes, hvis man skal have alle de 1,14 mio. danskere med.

Ved fælles hjælp kan vi komme langt. Vi kan ikke holde øje med alle, men alle kan holde øje med nogen. Derfor skal vi hjælpe hinanden med sikkerheden, så den bliver en selvfølge for alle dem, der bruger deres fritid på havet. 

Som sejler anbefaler vi at gennemgå bådens sikkerhedsudstyr. Du kan bl.a. benytte klubbens tjekliste, som fremgår af billedet. Du bør også informere din besætning om sikkerudstyret ombord og hvad der skal ske, såfremt uheldet er ude og nogen kommer galt afsted på båden. Du bør også downloade to nyttige Apps på din mobiltelefon – Sejlsikkert App og Sejlsikkert Alarm App. Af hensyn til din og din besætnings sikkerhed, så download disse to Apps og se, hvad de kan hjælpe dig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *