Forlis og redning

Gråsælerne og Virksund Lystbådehavn afholder foredrag 

lørdag den 28. oktober kl.14.00. 

 

 

Forlis og redning ved Kim Johansen. 

Dansk sejlbåd forliste i Indiske Ocean ud for Somalia´s kyst, og skipper Kim Johansen fortæller om sejladsen før, under og efter forliset. Blandt andet om bøvl ved afrejsen, havariet, nødkaldet, redningen, tilskadekomst, hjemturen og meget, meget mere. Der vil blive fremvist original video af selve den dramatiske redning. Det er ikke så tit vi kan høre om dette i FTLF, da det heldigvis ikke sker ret ofte. Men vi kan lære en hel del af det! Om problematikker ved havari, skader og det psykiske pres, bøvl med myndigheder og meget mere. 

Sted: Virksund Lystbådehavn, Sandkrogen 10, 7840 Højslev 

Pris: 50 kr incl øl/vand, kaffe og kage for medlemmer af FTLF, Gråsælerne, Virksund Lystbådehavn og Virksund Sejlklub. Skal betales på mobilpay 6290AT ved tilmelding. Ved tilmelding gælder det “først til mølle”.  

Tilmelding til foredrag på mail ejgil.boel@gmail.com eller tlf. 61 70 96 46. Senest tilmelding mandag den 16. oktober. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *