Hempel Fonden støtter vores fælles ungdomsaktiviteter

Ung på Vandet afholder snart ungdomsstævne på søerne i Viborg. Det sker i perioden fredag 16. august til søndag d. 18. august. Invitation er fordelt til sejlklubber i Midt-, Øst og Nordjylland. Invitationen kan ses i Manage-to-Sail.

Til stævnet har Virksund Sejlklub bl.a. søgt om økonomisk støtte fra Hempel Fondens søsat pulje. Virksund Sejlklub har net0p modtaget tilsagn om 30.000 kr. Du kan læse mere om søsat puljen her: https://www.hempelfonden.dk/da/hvad-vi-laver/nationale-uddelinger/soesat/

Midlerne fra søsat puljen vil gå til konkrete materialer og udstyr, herunder kapsejladsbøjer, udstyr og stævne forplejning mv. 

Claus Thiel Sørensen udtaler: Vi er utrolig glade for dette store bidrag fra Hempel Fonden, der gør det muligt at skabe nogle gode rammer omkring ungdomsstævnet på Viborg Søerne i august. 

Ud over økonomisk støtte til stævnet tilbyder Hempel Fonden også at skænker 10 sæt rednings- og svømmeveste til klubben. Tusind tak for støtten til ungdomsaktiviteterne fra Hempel Fonden. Du kan læse mere om Hempel Fonden her: https://www.hempelfonden.dk/da/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *