Bliv medlem af Virksund Sejlklub.

Det er meget nemt. Du kan henvende dig direkte til Vibeke Stjerneby Mortensen (kasserer) ved at udfylde formularen

Jeg vil gerne kontaktes vedr. indmeldelse i Virksund Sejlklub.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Er du yngre eller senior? Kvinde eller mand? Har du lyst til at sejle, få naturoplevelser og få frisk vind i håret. Har du egen båd eller vil du gerne være del af en besætning? Så kom til Virksund og deltag i sejlklubbens aktiviteter.

Vi synes selv at vi er rummelige og åbne og har et fantastisk socialt fællesskab. Vi har aktiviteter sommer og vinter. Vi har til huse på lystbådehavnen ved Virksund Dæmningen. Lige uden for døren har vi noget af Danmarks bedste sejlerfarvand i Limfjorden. Læs mere om vores aktiviteter.

Vil du høre mere om Virksund Sejlklub, er du også velkommen til at kontakte medlemmer af Virksund Sejlklubs bestyrelse og udvalg

Du kan også læse om sejlklubbens kontingent og medlemsfordele