Virksund Sejlklubs seniorsejlads

Virksund Sejklubs seniorsejlads gennemføres i perioden maj til september. Vi tager ud på vandet, når andre går på arbejde og nyder samvær, natur og den friske luft.

Du har måske sejlet hele livet, men har valgt at sælge din båd. Du savner imidlertid som aktiv senior at sejle en tur sammen med andre.

Lyder seniorsejlads spændende, så se nederst vedrørende nem tilmelding.

Som seniorsejler behøver du ikke nødvendigvis at have haft din egen motorbåd eller sejladsbåd. Men det gør på den anden side heller ikke noget, at du kender til begreber som for (stævn) og bag (agter) på båden, så vi nogenlunde taler på samme frekvens.

Vi sejler i klubbåde, herunder Virksundtøsen, og i nogle medlemmers både. I sejlklubben sætter vi sikkerheden højt.

Vi planlægger at sejle ud, når vejret arter sig. Vi vil ofte starte med et rundstykke og en kop kaffe, inden vi sejler ud.

Vi sejler fra maj til september hver torsdag med start kl. 10. Vi vil sejle såvel i Lovns Bredning som i Hjarbæk Fjord. Afhængig af vejr og vind vil vi indimellem sejle en lidt længere tur og spise vores medbragte mad i en af de nærmeste havne eller lægge til ved en turbøje.

På hver båd vil vi udpege en skipper, som kender eller ejer båden. Skipper kan sejle sikkert under alle forhold.

Er det noget, som du kan tænke dig at deltage i eller ønsker du at høre mere, så kontakt Virksund Sejlklub benyt formularen nedenfor eller kontakt formanden gennem adressen her.

  Jeg vil gerne deltage i seniorsejlads og vil gerne snarest kontaktes.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

   

  Virksund Sejlklubs seniorsejlads kræver medlemskab af klubben. Du kan læse mere om medlemsskab her