Ny sejler App, som øger sikkerheden og hjælper nødstedte.

For en sikkerheds skyld. Prøve den nye Sejlsikkert Alarm.

SejlSikkert Alarm, den officielle SejlSikkert app, er udviklet i samarbejde mellem Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden. Med denne app vil du kunne blive tracket af JRCC og kunne kontakte din nødkontakt personer, hvis du skulle komme i en nødsituation.

Sejler du alene kan denne app være en ekstra sikkerhedsforanstaltning for dig.

SejlSikkert Alarm appens funktioner og indhold er tænkt som en støtte til din sejlads. Det er stadigt nødvendigt, at du bruger al din viden og alle til rådighed værende hjælpemidler for at kunne planlægge og gennemføre sejladsen forsvarligt.

Du kan finde den nye app i app store på din Iphone. Søg på emnet “sejlsikkert alarm” eller klik her om sejlsikkert alarm app.

Du kan holde dig informeret om SejlSikkert og opdateringer i SejlSikkert Alarm. Du kan også i Appen tilmelde dig nyhedsbrev på SejlSikkert.dk.

Virksund Sejlklubs seniorsejlads 2019. Kom og sejl med, mens andre er på arbejde.

Du har måske sejlet hele livet, men har valgt at sælge din båd. Du savner imidlertid som aktiv senior at nyde en tur på vandet i fællesskab med andre.

Lyder det spændende, så se nederst vedr. nem tilmelding.

Som seniorsejler behøver du ikke nødvendigvis at have haft din egen motorbåd eller sejladsbåd. Det gør dog ikke noget, at du kender til begreber som for (stævn) og bag (agter) på båden, så vi nogenlunde taler på samme frekvens.

Vi sejler i klubbåde, herunder Virksundtøsen, og i nogle medlemmers både. I sejlklubben sætter vi sikkerheden højt.

Vi planlægger at sejle ud, når vejret arter sig. Vi vil ofte starte med et rundstykke og en kop kaffe, inden vi sejler ud.

Vi sejler fra maj til september hver torsdag med start kl. 10. Vi vil sejle såvel i Lovns Bredning som i Hjarbæk Fjord. Afhængig af vejr og vind vil vi indimellem sejle en lidt længere tur og spise vores medbragte mad i en af de nærmeste havne eller lægge til ved en turbøje.

På hver båd vil vi udpege en skipper, som kender eller ejer båden. Skipper kan sejle sikkert under alle forhold.

Er det noget, som du kan tænke dig at deltage eller ønsker du at høre mere, så kontakt Virksund Sejlklub gennem formand@virksundsejlklub.dk eller benyt formularen nedenfor.

  Jeg vil gerne deltage i seniorsejlads og vil gerne snarest kontaktes.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *