Et pusterum for en travl hverdag

Vi startede med at komme i Virksund for 11 år siden, da vores søn startede med at sejle optimistjolle i ungdomsafdelingen, og her oplevede vi, at det ikke kun var ham der gik til sejlads, det var hele familien. Vi følte os i den grad velkommen og involveret i sejlerlivet i klubben, og sådan er det stadig. Nu er børnene blevet voksne, den ene har saltvand i blodet og er blevet sømand, den anden er ikke synderligt interesseret i at sejle, men fælles for dem begge er, at de stadig elsker at komme i Virksund, fordi der er liv, hygge, hjerterum og hjælpsomhed.

Ud over ungdomsafdelingen, har vi, gennem vores år i Virksund, deltaget i alle mulige forskellige aktiviteter: Pigesejlads og kapsejlads, pinseture og havnefester, bestyrelsesarbejde og fælles arbejdsdage, og det hele har været hyggeligt, sjovt og lærerigt. Men faktisk er meget af vores tid i Virksund egentlig ’bare’ gået med at taget en sejltur ud på Lovs Bredning eller med at pusle lidt om båden. Der er altid folk at snakke med, folk der giver en hjælpende hånd eller et godt råd, når der er noget i båden man bøvler med.

Uanset hvad vi har lyst eller overskud til, så kan det lade sig gøre i Virksund. Man kan få fællesskab og gode sejlerhistorier, men også ro og ned-i-tempo. Det er et skønt sted, hvor vi har fået gode venskaber. Et sted hvor vi kan være sammen med andre om vores fælles interesse. Ja, man fristes til at sige, at det er stedet hvor himmel og hav mødes. Eller ganske enkelt – vores pusterum og vitaminpille i hverdagen.

René og Rikke Fjellerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *