Virksund facebook- og hjemmesider

Læs her, hvordan du finder de relevante informationer om Virksund Sejlklub og Virksund Lystbådehavn.

Virksund Sejlklub

Virksund Sejlklubs hjemmeside

Du er netop nu på Virksund Sejlklubs hjemmeside https://www.virksundsejlklub.dk/. Hjemmesiden er selvsagt offentlig tilgængelig. Formålet med hjemmesiden er at informere om klubben, samt om vedtægter, bestyrelse, udvalg, kurser og møder mv. Du kan tilmelde dig klubbens kursusaktiviteter på hjemmesiden. Hjemmesiden formidler også information om aktiviteter og andre sejler relaterede emner. 

På https://www.facebook.com/VirksundSejlklub/ informeres om sejlklubbens aktiviteter gennem hele året. facebook siden er offentlig med adgang for alle.

Facebook siden Virksund Sejlklub og havn – Fælles sejlads har til formål i privat gruppe at fortælle om tursejlads i og omkring Virksund Sejlklub. På siden kan tursejlere indbyrdes aftale sejlads en weekend eller aftale fælles sejlads over Kattegat, når ferien indledes. Bemærk, du skal tilmelde dig facebook siden.

Facebook siden Pigesejlere Virksund har til formål i privat gruppe at samordne pigesejlads i Virksund Sejlklub. På siden informeres om pigesejler aktiviteter og der kan skrives på tværs i gruppen om pigesejlernes aktiviteter i løbet af sejlersæsonen. Bemærk, du skal tilmelde dig facebook siden.

På https://www.facebook.com/ungesejladsViborg kan du læse om børn og unge sejlads på Nørresø i Viborg. facebook siden er offentlig tilgængelig.

Virksund Lystbådehavn

Virksund Lystbådehavns hjemmeside

Ud over Virksund Sejlklubs facebook – og hjemmesider kan du finder oplysninger om bl.a. havneplads og – leje på https://www.virksundlyst.dk/

Du kan også finde information om Virksund Lystbådehavn på facebook siden Brugere af Virksund Havn og Sejlklub, som er en privat gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *