Det er aldrig for sent eller for tidligt!

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Det er aldrig for sent – eller for tidligt!

Mangler du motivation til at komme i form til sejlersæson 22? Føles storsejlet tungere og tungere, og skal der lægges flere og flere kræfter i, når faldene skal hales tot, kan du tilmelde dig Virksund Sejlklubs vintertræning i Viborg Gymnastikforenings fitness center på Sct. Laurentii Vej i Viborg. Her kan man ro, løbe, cykle og styrketræne i en hyggelig atmosfære.

Vi mødes tirsdag den 18. januar kl. 9. Her kan du se centeret og få en prøvetime. Herefter vil vi fx mødes 2 gange om ugen (aftales mellem deltagerne) – fx tirsdag og fredag morgen/formiddag.

Et medlemskab af VGF koster kr. 450,- for 6 måneder. Hertil købes en låsebrik for kr. 50,-, så man frit kan benytte centeret alle ugens 7 dage mellem kl. 07 – 22.

Instruktør og tovholder er: Sven Primdal, (bådplads 609) tlf. 51267157 (for nærmere oplysninger).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *