Sten ud for Fur Bryghus

Får du den geniale tanke at sejle ind til Fur Bryghus skal du vide, at der findes en turbøje på stedet. Du skal imidlertid være opmærksom på, at der findes en større sten i området. Sejler du ind mellem de to muslinge felter, som er afmærket på søkortet, findes en større sten, som stikker 1,5 meter op fra bunden. På søkortet er der på stedet 2,5 meter vand, så stenen kan ikke ses fra overfladen og er heller ikke afmærket på søkortet. 

Stenen findes på position 56ºN,49’,4’’ og 8ºE,57’,9’.

Den sikre sejlads i Fur Sund er, når du afholder dig fra at sejle ind under søkortets 4 meter kurve. Er du på den rigtige side, så vil der ikke opstå problemer med sten under din sejlads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *