Godt nytår, nyhedsbrev januar 2023

Godt nytår til alle medlemmer af Virksund Sejlklub og andre interesserede.

Glæd jer. Den næste årstid, som er på vej, er foråret. Sejlklubben ser frem til en ny sæson, hvor bl.a. en ny klubbåd kommer på vandet.

De første aktiviteter i 2023

Forventningerne til en ny sejlersæson bygges gradvis op over de næste måneder. I de næste måneder gennemføres en række aktiviteter i sejlklubben. De første begivenheder i 2023 skal nævnes her.

  1. januar afholdes nytårsparole i Virksund for klubbens inviterede frivillige. De personer, som gennem 2022 har ydet en særlig indsats for klubben indbydes til at deltage. Vi spiser labskovs og drøfter klubbens aktiviteter.

Tirsdag den 7. februar starter duelighedskursus i Virksund. Onsdag den 8. februar kl. 19 afholdes klubbens generalforsamling. Indkaldelse og dagsorden offentliggøres meget snart på hjemmesiden. Vi håber på interesse og stort fremmøde. Klubbens aktiviteter kan i øvrigt findes på forsiden af klubbens hjemmeside www.virksudsejlklub.dk

Spørgeskemaundersøgelse, frist for besvarelse

Vi har i direkte mail skrevet til alle klubben medlemmer og tilbudt at deltage i spørgeskemaundersøgelse. Mailen blev fordelt 9. december med svarfrist 31. december 2022. Skæringsdato er med andre ord lige om hjørnet. Vi håber, at mange medlemmer har lyst til at deltage i undersøgelsen, som gennemføres hvert andet år og giver klubben gode pejlemærker for medlemmernes interesser.

Tilbageblik på 2022

Et tilbagekig på begivenheder og aktiviteter i 2022 vidner om mange vidunderlige og erindringsgode stunder. Såfremt du har lyst, så kig ind her https://www.virksundsejlklub.dk/2022/12/25/2022-i-billeder/  

Godt nytår

Virksund Sejlklubs bestyrelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *