Flydedok virker og monteret til bro

For to år siden var sejlklubben så heldige at modtage midler fra Spar Nord Fonden og Norlys til finansiering af en flydedok til RIB båden. Dokken blev modtaget i foråret 2021 og straks samlet og placeret inderst havnen ved slæbestedet. 

Den kunne desværre ikke umiddelbart fungere. I første omgang manglede metalpæle og fæstningsbeslag, der ikke ikke leveret sammen med dokken. Disse ting blev så efterfølgende hentet i Dragør hos importøren.

Tålmodigheden blev hurtigt påny sat på prøve.

Det viste sig, at forankringspunkterne mellem pæle og mole ikke var tilstrækkelig stabile. Derfor skulle vi lokalt have produceret nogle andre og mere robuste smedebeslag, Claus Sørensen har i vinter sørget for at få lavet disse beslag og onsdag blev pæle og beslag sat sammen med flydedokken. 

Med andre ord flyder dokken på sin rette plads og er nu forankret til broen, så vores RIB båd Prins Valiant kan “dokkes”. Det gode ved denne manøvre er, at RIB bådens bund kan skånes mod alger og ruer mv. 

Tak til alle, som har hjulpet i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *