Mastehuset er nu åbnet

Mastehuset er nu klar til brug og masterne kan komme ind. Alle taljer er hængt op, og oversigten over masters placering i huset er placeret på tavlen på venstre side for indgangen.
Som udgangspunkt er der plads til dem, der havde placeret sin mast i huset eller reolen udenfor sidste vinter.
Da der vil være et antal både, der kommer på land med mast på, forventer vi, at der vil blive plads til andre i mastehuset, og vi vil løbende give besked til dem, der er på ventelisten, efterhånden som vi kan se, hvem der kommer til at stå på land med mast på. 
VIGTIGT!
Regler for opbevaring af master i mastehuset og reolerne udenfor:
  1. Masterne skal være afmonterede for f.eks: Salingshorn, vanter, antenner, radar mm, uanset hvor de er placeret.
  2. Bomme, spilerstager mm. må ikke opbevares i mastehuset eller på reolen udenfor (af plads hensyn).
  3. Alt tovværk skal være bundet op, så det ligger tæt ind til masten.
  4. Rulleforstag skal være sammen med masten på samme hyldeplads.
  5. Alle master skal være fjernet fra mastehuset aller senest fredag den 26. april 2024, så vi kan få ryddet op og gjort klar til, at Kajakklubben kan overtage huset til deres aktiviteter senest den 30 april 2024.
  6. Masten skal placeres sådan, at der ikke stikker noget ned under hylden samt at der ikke stikker noget op på hylden ovenover
Præcisering af punkt 1:
Da vi har set, at der har været opbevaret master med stålvirer i mastehuset de foregående år, og at vi desværre har set skader på andre master, vil vi præcisere følgende: 
Masterne SKAL være totalt afmonteret, så der IKKE er nogle stålvirer på masten. Dette gælder også, selv om de bliver snoet rundt om ens egen mast. Wirer må ganske enkelt ikke være på masten, eller på hylden/i mastehuset. 
Skulle det ske, at der bliver placeret master på hylderne, der ikke er ordentlig afmonteret, vil ejeren få besked med henblik på at få det bragt i orden.
Præcisering af punkt 2: 
Der må ikke opbevares andet end rulleforstag og selve masten i mastehuset. Vi håber og regner med, at i alle vil overholde dette, så vi kan få plads til så mange master som muligt i mastehuset.
Skulle det ske, at der bliver placeret andet på hylderne, vil ejeren vil få besked med henblik på at få det fjernet. 
Sidst men ikke mindst, Husk at få mærket masterne med navn, bådplads nummer og telefonnummer, så i kan kontaktes, hvis der skulle ske noget og så vi kan få opdateret vores lister over hvem der har plads i mastehuset og på reolerne udenfor. 
Kontakt os gerne, hvis i skulle have nogle spørgsmål, helst på denne mail: Carsten (a) overgaardviborg.dk eller telefon. 
Med venlig hilsen
Allan og Carsten mastehusudvalget
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *