Duelighedskursus starter 9. januar 2024

Har du lyst og mod på at starte på duelighedskursus i starten af det nye år? Så zoom straks ind på tirsdag d. 9. januar 2024 i Virksund. 
Der undervises i henhold til Søfartsstyrelsens bestemmelser. Ud over obligatoriske undervisningsmaterialer benyttes interaktivt kursusmateriale, som kræver adgang til PC. 
Den teoretiske undervisning foregår i et koncentreret forløb i klubhuset i Virksund fra januar til marts over to weekender (lørdag og søndag i dagtimerne) og enkelte hverdagsaftener. Teoretisk eksamen finder sted i begyndelsen af marts 2024. 
Den praktiske del af duelighedskursus gennemføres herefter på sejlerskolen i et forløb fra midten af maj til starten af september (der sejles ikke i juli). På sejlerskolen lærer du at sejle en båd og begå dig på vandet. Der sejles tirsdag aften i to – tre timer. Eksamen i praktisk duelighed finder sted i midten af september. 
Når den teoretiske og praktiske del af duelighedskursus er bestået, modtager du et duelighedsbevis, som udstedes af Søfartsstyrelsen.
Du kan læse mere om kursus, pensum, eksamen og datoer i 2024 her: Duelighedskursus Tilmelding kan ligeledes ske på kursus siden.
Du kan også tilmelde dig her: 

  Jeg vil gerne kontaktes og tilmeldes duelighedsundervisning.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer:

   
  Har du spørgsmål til kursus, er du velkommen til at kontakte Jens Kofoed på mail jenskofoed@live.dk
   
   

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *