Spændende oplevelser: Fra Kap Det Gode Håb til Victoria vandfaldene.

Første aktivitet efter jul er et spændende foredrag torsdag d. 25. januar: Fra Kap Det Gode Håb til Victoria vandfaldene. Der er tale om en personlig rejse gennem Det Sydlige Afrika, som Sven Primdal har taget gennem mange år.
Med udgangspunkt i et længerevarende arbejdsrelateret ophold i det sydlige Afrika, og som besøgende hvert år de seneste 10 år søger foredraget at beskrive foredragsholderens personlige oplevelser med ”det sorte kontinent”.
Krydret af billeder fortæller Sven om naturen og menneskene på en personlig rejse på 2.700 km fra Cape Town til Zambezifloden. 
Svend Primdal deler ud af sine spændende oplevelser torsdag d. 25. januar 2024 kl. 19 i Virksund. Alle er velkomne til at deltage i dette gratis arrangement.
Alle i sejlklubben kender Sven og kræver vist ikke nogen nærmere sejlerpræsentation. Sven Primdal er også cand.mag. Han har beskæftiget sig med Afrika i mere end 35 år og har boet, rejst og arbejdet i Afrika gennem længere tid.
Han har været gymnasie- og højskolelærer og har desuden været højskoleforstander ved 2 skoler indtil han i 2002 blev efterskoleforstander på Skals Efterskole, hvorfra han lod sig pensionere den 1. januar 2018.
Sven holder foredrag om historiske og samfundsrelevante emner på Folkeuniversitet, hos oplysningsforbund, på højskoler og i menigheder. Han arbejder som rejseleder i Afrika og Asien for rejsebureauet VIKTORS FARMOR. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *