Ungdom

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Virksund Sejlklubs sejlads for børn og unge er fællesskab og gode oplevelser.

Vil du være aktiv, opleve fællesskabet, have vind i håret og vand under kølen, så skal du opleve jollesejlads. Prøv det, kom ud og sejl med andre unge mennesker og oplev den glæde og stolthed, som du får, når kan mestre båden og få den til at sejle. Vi har én- og to-mands joller samt udstyr, så det er bare at komme ud og prøve at sejle.

Virksund Sejlklub sætter tryghed og sikkerhed i højsædet. Børn kan begynde at sejle meget tidligt, såfremt de som minimum kan svømme 200 meter.

Sejlklubben arbejder for at bevare en ungdomsafdeling, hvor vi dyrker vandsport , sejlads og sejlsport for sjov. For dem, som ønsker at drive det videre og som besidder vilje og evner til noget mere, er der ligeledes mulighed for at prøve sig af i forhold til andre jollesejlere i bl.a. Limfjorden. 

Sejlerne lærer at mestre jollerne under forskellige vejr og vind forhold i et systematiseret og struktureret forløb.

I 2021 sejler vi på Nørresø i Viborg. Vi sejler om torsdage kl. 1700. Sejlads sker under kyndig vejledning i et samarbejde mellem Viborg Sejlklub, FDF Sejlercenter og Virksund Sejlklub.

Vil du høre mere, så kan du henvende dig til ungdomsudvalget eller benytte kontaktformularen.

  Emne: Jeg vil gerne tilmeldes ungdomssejlads og gerne kontaktes.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Du kan læse mere om sejlads for børn og unge i Virksund Sejlklub ungdomsfolder

  Formål

  Formålet med ungdomssejlads i klubben er at skabe interesse for at sejle, at skabe tryghed og sejle sikkert og at skabe et godt socialt netværk på tværs.

  Sejlklubbens udstyr og joller
  Du råder enten over din egen jolle eller får stillet en af klubbens joller til rådighed. Sejlklubben stiller gode og velholdte joller til rådighed. Du kan læse mere om sejlklubbens joller og udstyr her.

  Om vinteren gennemføres aftener med kapsejladsteori, trimning og sikkerhed til søs mv.

  Krav
  Unge kan sejle fra en tidlig alder. Ungdomssejlads er op til 18 år. Det kræver ganske lidt at komme i gang med at sejle. Normalt skal du kunne svømme 200 meter eller have taget svømmebroncemærke for at du som ung kan benytte klubbens ungdomsjoller.

  Sikkerhed til søs

  Virksund Sejlklub følger Søfartsstyrelsens, Tryg Fondens og Søsportens Sikkerhedsråds anvisninger om sikkerhed til søs og om at sejle sikkert.

  Du kan læse mere her om sejlklubbens sikkerhedsinstruks for børn og unge sejlads.

  Bliv medlem af klubben

  For at blive ungdomssejler og del af fællesskabet skal du være medlem af Virksund sejlklub. Når du er medlem af klubben sejler du også på Nørresø i Viborg. Meld dig ind her.