Vores families fællesinteresse er at sejle

Vores fællesinteresse er at sejle. Min far havde sejlbåd og da hans fysik blev dårligere, spurgte han min mand og jeg, om vi kunne tænke os at lære at sejle. Jeg havde prøvet det et par gange – som gast – og det var helt nyt for min mand. Men vi synes det lød som en spændende fællesinteresse, så vi tog duelighedsbevis i løbet af vinteren.

Og det er det bedste, vi har gjort sammen. Vi nyder at sejle, nyde naturen, at ting i det hele taget tager den tid, ting tager, det sociale liv, de hjælpsomme venner og bekendtskaber. Tiden på vandet og at sejle er en ting – men der er også havne- og klublivet, som i Virksund er særdeles aktivt og spænder vidt. Der er noget for alle og der er plads til alle. Jeg har i de sidste par år været med til pigesejlads, hvor vi aldersmæssigt spænder fra 20´erne til 70´erne – og vi har det rigtig godt sammen. Vi udnytter hinandens forskelligheder til at styrke og udvikle hinanden, mens vi samtidigt har det sjovt. Og jeg er blevet tryg ved at tage på ture og selv være ”kaptajn”.

I Virksund føler vi os virkelig hjemme. Det er en havn fyldt med dejlige mennesker, der ikke skelner mellem status eller bådtyper, men hvor der er plads til alle, og alle ønsker at bidrage med det de kan. Det er jo helt fantastisk at være en del af.

Lone Hoff Overgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *