Lær at sejle på sejlerskole

Vi kender det alle. Vi skal øve og træne, indtil de helt grundlæggende færdigheder og rutine er på plads. Det gælder i alle livets forhold. Da du skulle lære at cykle, skulle du øve dig med støttehjul og lære at holde balancen, før du var klar til at cykle på to hjul. Du skulle også have køretimer på køreskolen, før du kunne køre sikkert i trafikken. Vil du sejle, skal du også lære at håndtere en båd. Det er i virkeligheden ikke så svært, men det kræver at du investerer lidt tid på at få det lært.

En måde at lære at sejle på fra grunden er at deltage på vores sejlerskole. Klik her for at læse mere om Virksund Sejlklubs Sejlerskole. På sejlerskolen får du de grundlæggende sejlerfærdigheder, så du føler dig sikker i båden og på vandet. Sejlerskole instruktøren på båden er garant for, at du får lært at sejle. Du møder mennesker, som er i præcis samme situation som dig selv og som også brænder for at lære at sejle. Samværet med ligesindede i båden er både sjovt og udfordrende.

Har du ikke sejlet før, er det en ny og sikkert også anderledes oplevelse at være på en båd på vandet. På sejlerskolen bliver du fortrolig med at være i båden. Hvor skal fødderne sættes, når båden krænger. Hvor langt skal sejlene hales ind og hvordan vender du båden. Sejlerfærdighederne får du relativt hurtigt, så du føler dig sikker og komfortabel i båden.

Når du har deltaget på sejlerskole og fulgt undervisningen, kan du sejle. Men du er ikke udlært og verdensmester, men hvornår er du egentlig det? Du kan herefter blive dygtigere til at sejle og håndtere en båd. Det kræver blot mere øvelse og træning, hvis du vil mere end blot kunne de grundlæggende ting.

Vil du gerne have større grad af intuition omkring din sejlads, vide hvordan du læser vinden, bølgerne og sejlene, må du sørge for at få en gasteplads hos en anden skipper eller købe din egen båd.

Efter sejlerskole og med de grundlæggende færdigheder i rygsækken, er du klar til at sejle. Uanset niveau kan du få gode, sjove og udfordrende oplevelser på vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *