At sejle er at leve

”At sejle er at leve”!

Med denne lettere omskrivning af et kendt motto, er det med stor glæde, at jeg kan være med til at sætte fokus på klubliv og sejlads på fjorden ved at være medlem af Virksund Sejlklub.

Fjorden er et fantastisk vandland, som kan give mange skønne oplevelser i selskab med gode folk på land og til vands. Jeg har altid haft en særlig veneration for sejlsporten og det frie liv på Limfjorden. Det startede som barn med optimistjolle i form af byggesæt fra Vordingborg Trælasthandel. Der kom flipperjolle til samt andre jolletyper såsom OK-jolle og laserjolle.

Man fornemmer altid blæstens friskhed på fjorden og det særprægede miljø i havnen, i ly og læ af ”Marens patter”. Blæsten sætter liv i både mennesker og natur – her får vi ”sejlersind”, venskaber og en øl i ny og næJ

Vinden kommer jo mest fra vest i denne del af verden, men selv en mere sjælden østenvind kan sætte en scene for, hvordan vejr og folk spiller sammen. Både i stiv kuling med krappe skumtoppe og ved havblik med blinkende vand glædes jeg ved enten en familietur i ”Søhesten” eller en udfordrende kapsejlads på Louns Bredning i godt selskab med ligesindede.

Sven Primdal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *