Sejler for livet

“Engang roer – altid roer”. Det var mit mantra i mange år og vandet skulle selvfølgelig helst være så fladt som muligt. Men sammen med min sejlinteresserede mand har jeg gennem mange år nydt sejlerlivet rundt omkring i de skønne danske farvande og vænnet mig til at vand også er skønt når det ikke er fladt. 

Gennem årene har jeg bevæget mig fra at være med-sejlende hustru til at være aktiv sejler og det har været – og er en fantastisk rejse. Samtidig er vi så heldige at være medlemmer i en fantastisk klub, hvor der er plads til alle, godt samvær og stor aktivitet. Fremhæves skal også de mange ture i fjorden, hvor vi næsten altid møder sejlere hjemmefra og den fantastiske sammenhold og hygge der er her.  Vi nyder og synes det er spændende at besøge andre havne indlands og udenlands, men vi glæder os altid til at komme hjem til “vores” havn.

Så mantraet er nu “Sejler for livet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *