Derfor sejler jeg i Virksund Sejlklub

Derfor sejler jeg i Virksund Sejlklub.

Vi ønsker at byde alle nye sejlere, såvel øvede som nybegyndere, velkommen i sejlklubben. Medlemmer med båd eller uden båd er velkomne. Yngre såvel som ældre kan deltage i klubbens aktiviteter.

Vi ønsker at få flere medlemmer, så de kan lære at begå sig på vandet og lære at sejle. Vi byder alle med interesse for sejlads eller som ønsker at lære at sejle velkommen i klubben.

Der kan være mange grunde til at begynde at sejle. Det kan være det sociale samvær på lystbådehavnen, Det kan være mulighederne for at sejle sammen med andre på fjorden eller uden for fjorden på tur og her møde et andet fællesskab i bådene eller mellem bådene. Har du lyst til at sejle kapsejlads er dette også en mulighed. Vi siger ofte, deltagelse i kapsejlads er en form for mesterlære, hvor du lære at begå dig på vandet og i samarbejdet med andre under alle vindforhold. Du kan også blive medlem for at deltage i børn og unge sejlads, pigesejlads eller deltage på vores sejlerskole.

Tryk på link og læs om, hvorfor nogle af klubbens medlemmer sejler i Virksund Sejlklub:

Et pusterum for en travl hverdag

Derfor er jeg medlem af Virksund Sejlklub

Et godt sted at være

Jeg sætter pris på fælleskabet

Sejler for livet

At sejle er at leve

Vores families fællesinteresse er at sejle

Vand trækker i mig

Derfor sejler jeg i Virksund

Det er ikke kun mænd, som sejler i Virksund