Prøv J70 sejlbåd på fjorden

Prøv og komme ud og sejle J70 på fjorden i juni 2022. Klubben har lånt en af Sejlsportsligaens J70 sportsbåde i perioden fra mandag 13. juni til søndag 3. juli. Sidsteå r lånte vi også J70 sejlbåden og mange kom ud og sejle på fjorden i de 14 dage, hvor den var i klubbens besiddelse.

Reserver J70 sejlbåden og kom ud og sejle på fjorden.

Du kan komme ud og sejle sammen med andre fra klubben i perioden, hvor båden er stillet til rådighed i Virksund. Vil du reservere en eller flere dage til prøvesejlads, skal du kontakte formanden for sejlklubben. Du kan også udfylde formularen:

  Jeg vil gerne deltage i Virksund fjord race i J70 i juni.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Sæt kryds i en af afkrydsningsfelterne:
  Tilmelder du dig alene eller med besætning? alenebesætning

  Hvis du tilmelder dig med besætning, bedes du oplyse navne på besætningsmedlemmer i tekstboksen nedenfor:

  Sæt kryds i et eller begge afkrydsningsfelter om, hvorvidt du deltager i både træning 18. juni og fjord race 24. juni eller alene fjord race 24. juni: træning og fjord racefjord race

  J70 findes allerede mange steder i landet og i Limfjorden.

  J70 både sejler i flere sejlklubber landet over. Der er p.t. ca. 85 J70 både i landet og 11 stk. i Limfjorden.

  I Limfjorden råder Thisted over to J 70, i Hals Bådelaug er de ved at anskaffe J70, i Struer Sejlklub råder de over to J70 og i Aalborg klubberne sejler der p.t. fem J70 rundt på fjorden. Lemvig Sejlklub er gået i gang med at skaffe finansiering til en eller to J70, så de i fremtiden kan komme med på vognen. 

  Sejlbåden bruges på klubbernes sejlerskoler, til ungdomssejlads, til pigesejlads, til kapsejlads og til træning af besætninger, som deltager i sejlsportsligaens løbende stævneafvikling. I år har sejlsportsligaen sejlet i Middelfart. I juni kommer Sejlsportsligaaen til Aalborg i perioderne 5. og 6. juni og 19. og 20. juni. Der sejles også ungdomsejlads (Youngsters), Seniorsejlads (Blue Brothers) og kvindesejleads (WOW) i J70 under Sejlsportsligaen. Du kan læse mere om J70 sejlads her: http://sejlsportsligaen.dk/

  Båden er nem at trimme og styre. Båden har storsejl og forsejl samt genakker og har plads til en besætning på op til fem mand/kvinder.

  J70 sejlbåden vil ankomme mandag den 13. juni og herefter blive søsat og tilrigget.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *