Sejlklubbens medlemmer spørges til råds

Vil du hjælpe sejlklubbens bestyrelse med at videreudvikle klubbens? 
Vi fordeler i nær fremtid en direkte mail til alle medlemmers mailadresser og spørger dem til råds om klub og aktiviteter. 

Hvis du har tid og lyst til at komme med din mening, skal du åbne din mailkonto og besvare spørgsmålene inden lørdag den 31. januar 2022. Det tager kun kort tid at svare.

Spørgeskemaet er denne gang udfærdiget i Goggle Analyse. Det indebærer, at besvarelserne skal foretages og sendes elektronisk. Hvis besvarelsen af en eller anden årsag gør knuder undervejs, så anbefales det at benytte evt. gmail-konto.

Hvert andet år spørger Sejlklubben medlemmerne til råds. Sidste gang det skete var i efteråret 2020. Her er link til nogle af hovedkonklusionerne fra daværende undersøgelse

De besvarelser, som den gang indløb, gav bestyrelsen en ret fornuftig pejling af, om vi var på vej i den rigtige retning og om der skulle overvejes nye initiativer, som kunne pege i retning af de konklusioner og forslag, som fremkom i undersøgelsen.
Muligt Stand Up Paddle initiativ, familiekontingent og overvejelser om flere tur-aktiviteter var nogle af de emner, som bestyrelsen derefter har arbejde videre med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *