Martha 2023

Martha film. Virksund Sejlklub inviterer igen her i 2023 medlemmer med familie til klubarrangement i klubhuset med den legendariske filmklassiker Martha. Det sker onsdag d. 22. februar 2023 kl. 19.00 til kl. 21.00.

Vi skal se en herlig fuldstændig politisk ukorrekt filmklassiker, som har dannet kult i sejlerkredse – specielt i det sydfynske. Sejlklubben er vært ved en øl/vand og popcorn mm. Det danske Filminstitut skriver om filmen:

Det gamle, rustne fragtskib S/S Martha har i mange år besejlet Det græske Øhav. Den mere eller mindre excentriske besætning nyder tilværelsen og tager tingene med ro.
Kreativ bogføring får rederiet i Danmark til at tro, at skibet giver overskud. Men en dag ankommer skibsrederen selv sammen med sin datter og sin sekretær. En norsk konkurrent er ved at løbe med en olie-kontrakt. Mandskabet må tage sig sammen for at snyde nordmanden og nå en bestemt havn på tre dage ved at sejle gennem et farligt stræde.

Kom frisk
Pris: Det koster gratis!
På herligt gensyn
Virksund Sejlklubs bestyrelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *