Nyhedsbrev april 2023, søsætning og andre aktiviteter

Sejlklubben har gennemført duelighedskursus i Virksund med tilfredsstillende forløb. 16 kursister deltog i det intensive kursus og 15 gik til eksamen. Alle 15 De bestod. Tillykke med den teoretiske del. Vi har nu evalueret kursus og datoerne for kursus i starten af 2024 er også planlagt.

Tilmelding er mulig, hvis man allerede nu kan overskue og se så langt frem i kalenderen. Kursus får i 2024 et lidt længere forløb, så der er mere tid til fordybelse og opgaveløsning. Gå ind og se her: https://www.virksundsejlklub.dk/kurser-virksund-sejlklub/duelighedskursus-for-lystsejlere/

Lars Bro Jensen fra Nibe Sejlklub, som har undervist i 2023, vil undervise i 2024. Tak til Lars for den gode indsats. Også tak til Carsten Overgaard og hans Egelund, som begge assisterede sammen med Jens Kofoed.

 

Claus Thiel Sørensen og Torben Laier har de seneste uger haft to møder med Viborg Kommune om at etablere ung-på-vandet projekt for anden af Søndersø ved Strandparken. Vi tror på, at vi kan få flere børn og unge til at interessere for at sejle, have det sjovt og få glæde ud af at være sammen med andre børn og unge på land og på vandet. Kommunen virker til at være overordentlig positive overfor ideen og vi håber, at vi sammen med Viborg sejlklub kan starte i nær fremtid. Der er etableret ny hjemmeside for ungdomsaktiviteterne her: https://ungpaavandet.dk/, som sejlklubben nu linker til på forsiden. Mere om projektet, når der kommer positivt nyt.

 

Tak til alle frivillige som hjælper med at klargøre klubbåde og joller. Det er en fornøjelse af være sammen med så mange medlemmer, der vil give en hånd med i klargøringen. Vi bruger fire til fem timer og hygger os samtidig med kaffe, pølser, øl og sodavand. Vi mangler blot at bundmale klubbådene, så er de klar til søsætning.

 

12. april afholdes velkomstarrangement i Sejlklubben. Alle interesserede er velkomne. Kontakt Jens Kofoed, Virksund Sejlklub.

 

15.april modtages ny J70 klubbåd. Vi håber at mange vil deltage, når båden sættes i vandet og døbes. Arrangementet finder sted kl. 13. Læs mere her: https://www.virksundsejlklub.dk/2023/03/18/navngivning-og-soesaetning-af-sejlklubbens-nye-j70-sejlbaad/

 

19. april kl. 19 inviterer Limfjordens Sejlsport interesserede til regelaften med Jan Stage i Virksund.

 

Vi starter sejlerskole, pigesejlads og onsdagskapsejlads efter planen. Der er allerede fin søgning til alle tre aktiviteter. I kan se, hvornår de enkelte aktiviteter starter på www.virksundsejlklub.dk. Her findes udførlige planer for de enkelte aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *