Resultat af 2023 sejlsæsonen for kølbåde

I Virksund Sejlklub sejler vi om klubmesterskabet og Virksundmesterskabet. Vi sejler efter Dansk Sejlunions handicap mål eller i daglig tale kaldet DH mål. Alle deltagende både er tilmeldt med målerbrev.
I klubmesterskabet gennemføres sejladserne i fire løb eller starter. Normalt sejles efter udlagte kapsejlads – og farvandsbøjer. der sejles normalt en distance på mellem 4 – 8 sømil afhængig af vindstyrke. Der uddeles præmier til de to første i hvert løb. Bådene er inddelt i løb efter bådenes DH mål og bådenes placeringer under klubmesterskabet. 
I Virksundmesterskabet inddeles bådene i to løb, d.v.s. både med eller uden spiler. Her sejles en lidt længere distance. I VM serien er ligeledes præmier til de to første i hvert løb.
Den samlede resultatliste med placeringer for hele sejlsæsonen 2023 findes her: https://www.virksundsejlklub.dk/virksund-sejlklub-sejler-kapsejlads-onsdag/kapsejladsresultater-i-virksund-sejlklub/
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *